Διαδικτυακός Τόπος Νεότητας Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Νέα της Μητρόπολης

 • DSC 3456Στο αμφιθέατρο «Αθανάσιος Κανελλόπουλος» του Πανεπιστημίου Πειραιώς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 η εκδήλωση για την διπλή Εορτή της 25ης Μαρτίου, από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

  Περισσότερα...
 • 0e055015385980da4e111a90c5284edc LΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ ήταν ο φετινός ομιλητής του συνεδρίου στελεχών νεανικού έργου, το οποίο πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία ενάρξεως της νέας Ιεραποστολικής περιόδου.

  Περισσότερα...
 • 752 DSC 1562Στον πλημμυρισμένο από περισσότερα από 350 στελέχη των Τομέων Νεότητας όλων των ενοριών της Μητροπόλεως Πειραιά χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Νικολάου Πειραιώς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας έκοψε το απόγευμα της Κυριακής 24 Ιανουαρίου του 2016 και ώρα 7.00 μ.μ., την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

  Περισσότερα...
 • 751 DSC 0506Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, του Παιδικού Σταθμού και των Εκπαιδευτηρίων της Μητροπόλεώς μας εόρτασαν τα Χριστούγεννα, μαζί με τους γονείς και τους δασκάλους τους.

  Περισσότερα...
 • 750 DSC 9519Με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου και την συμμετοχή των Χορωδιών των Κατηχητικών Σχολείων και Ενοριακών Συντροφιών της Μητροπόλεως μας, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εορτή του Γραφείου Νεότητας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου.

  Περισσότερα...
 • 748b DSC 6257Εορτάσθηκε το Έπος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο αμφιθέατρο των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως μας από το Γυμνάσιο και το Δημοτικό Σχολείο.

  Περισσότερα...
 • 740 DSC 5586Με την λαμπρότητα που αρμόζει στην ημέρα, πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός του Έπους της 28ης Οκτωβρίου στον Πειραιά.

  Περισσότερα...
 • pistevw ma8hteiaΜε το τρίτο βοήθημα κατήχησης για παιδιά της ηλικίας του Δημοτικού σχολείου, που ανήκει στη σειρά με τον γενικό τίτλο ΠΙΣΤΕΥΩ, προσπαθούμε για άλλη μια χρονιά να σας συμπαρασταθούμε καθώς στηρίζετε τα παιδιά στις βασικές αλήθειες που ομολογούν ως βαπτισμένα μέλη της Εκκλησίας μας με το Σύμβολο της Πίστεως.

  Περισσότερα...
 • synedrio neothtasΠραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή κατηχητών από όλες τις ενορίες της Ι.Μ. Πειραιώς το Ετήσιο Συνέδριο Νεότητος στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων "Πειραϊκό Χωρίο" στην Παιανία Αττικής.

  Περισσότερα...
 • Afisa 2015 ENARXH kathxhtikaΟι Ιερείς Νεότητας και οι κατηχητές των ενοριών της Ιέρας Μητροπόλεως Πειραιώς, καλούν όλα τα παιδιά να έλθουν στην παρέα των νεανικών συντροφιών για να γνωρίσουν τον Χριστό.


  Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιείται ο Αγιασμός έναρξης των κατηχητικών σχολείων και νεανικών συντροφιών στις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Χριστό μέσα από συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται εβδομαδιαίως στις κατά τόπους ενορίες. Στις συναντήσεις αυτές τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία παράλληλα να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες όπως για παράδειγμα ομαδικά και θεατρικά παιχνίδια, να ζωγραφίσουν και να φτιάξουν χειροτεχνίες, να συμμετέχουν σε εκδρομές και σε αθλητικές δραστηριότητες όπως λ.χ. ποδόσφαιρο και πολλές άλλες.

  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στις κατά τόπους ενορίες, τους Ιερείς Νεότητας και τα στελέχη των κατηχητικών σχολείων.

  Περισσότερα...

Νέα των Ενοριών

Banner3neo

 


Ευχαριστούμε πολύ όσους εν γνώση ή εν αγνοία τους μας δάνεισαν από τις σελίδες τους υλικό προς χρήση της δικής μας σελίδας.
Ευχόμεθα ο Θεός να τους αντι-δωρήσει το δάνειο αυτό πλούσιο.
Ευχαριστούμε πολύ.


Dedicated Cloud Hosting for your business with Joomla ready to go. Launch your online home with CloudAccess.net.